maanantai 2. maaliskuuta 2009

Matkailijan pullea massu

Terveisiä Kööpenhaminasta!

Masu vieläkin pullottaa kaikkien herkkuaamiaisten jälkeen. Viikonlopun aikana ei tietysti ole kuin kaksi aamua, mutta annin puolesta tuntuu kuin olisi saanut viikon edestä herkkuja. Tässä muutamia vinkkejä:

Lauantai-aamun aloitimme Cafe Norden:in aamiaisella, jonka saa myös shamppanjan kera. Kuuman juoman saa valita lukuisista erikoiskahveista, teestä ja kaakaosta; keskellä herkkutarjotinta tulee myös valinnan mukaan joko jogurttia hedelmien ja myslin kera/pannukakkuja vaahterasiirapilla/munakas ja makkaraa. Allekirjoittanut valitsi pannukaakun siirapilla. Tuoremehun sijasta oli vaihtoehtona smoothie, jaiks miten hyvää! Suosittelen lämpimäisesti, suussa sulavaa!Sunnuntaina menimme kaikkien pikkuprinsessojen paratiisiin Cafe Royal Copenhagen tarjoili myös herkullista brunssia, jossa oli jos jonkinsorttista herkkua. Niistä sen enempää selittelemättä, katso kuva (alla) ja kuolaa prinsessamaisesti :).

Tai hieman kevyemmin, mutta niin tyylikkäästi helmat kahisten ja heiluen:


Lisäksi tietysti piti maistaa tanskalaista nakkikioski-bratwurstia sekä kuuluisia smörgåssareita (joissa ei majoneesia säästellä). Näitä tietysti tarjoaa jokainen kunnon ravintola ja pieni soppi. Tanskalaiset ovat hyvin ylpeitä kansallisherkustaan! Tässä pieni otos leivistä, makkara kun ei ollut niin kaunis kuvattava.

Hyvää matkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti